Gardā sēņu zupa
Foto: Shutterstock
4.4615 26
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda sēņu zupa ikdienas maltītei.

Burkānus, kartupeļus nomizo. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm).

Paralēli katlā ielej ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, tam pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, melnos piparus, sāli vai garšvielu maisījumu un vāra.

Lielākās sēnes sagriež šķēlēs, mazās tāpat liek uz pannas izkausētā sviestā. Apcep zeltaini brūnus.

Sīpolus nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno apceptām sēnēm. Sacep kopā, līdz sīpoli paliek zeltaini.

Pārbauda vai kartupeļi ir mīksti, tad pievieno saceptās sēnes. Zupu apmaisa, uzvāra, pavāra 3 minūtes.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form