Gardā sēņu zupa
Foto: Shutterstock
4.3000 30
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g bekas, baravikas
bekas, baravikas
6 gab.
6 gab. kartupeļi
kartupeļi
1-2 gab.
1-2 gab. burkāni
burkāni
 
lauru lapa
lauru lapa
3 gab.
3 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
3 gab.
3 gab. melnie piparu graudi
melnie piparu graudi
 
sāls
sāls
 
garšvielas
garšvielas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
 
skābs krējums
skābs krējums
1 sauja
1 sauja dilles
dilles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Sēņu zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda sēņu zupa ikdienas maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus, kartupeļus nomizo. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm).

    Paralēli katlā ielej ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, tam pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, melnos piparus, sāli vai garšvielu maisījumu un vāra.

    Lielākās sēnes sagriež šķēlēs, mazās tāpat liek uz pannas izkausētā sviestā. Apcep zeltaini brūnus.

    Sīpolus nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno apceptām sēnēm. Sacep kopā, līdz sīpoli paliek zeltaini.

    Pārbauda vai kartupeļi ir mīksti, tad pievieno saceptās sēnes. Zupu apmaisa, uzvāra, pavāra 3 minūtes.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form