Vegānu braunijs ir pilnvērtīgs našķis. Dateles un banāni padarīs to viegli saldenu un nebūs jāpievieno papildu cukurs. Fitnesa trenere Līga Dziļuma šo gardumu piedāvā enerģijas gūšanai un baudai tiem, kas rūpējas par savu augumu.
35Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

BRAUNIJAM:300 gdateles2 gab.banāni70 gkakao0.75 glāzeskokosriekstu eļļa200 gauzu milti0.5 glāzesauzu piens1 TKsoda1 ĒKcitrona sula1 TKkanēlis pēc garšasmelnais sāls (var izmantot parasto) VIRSKĀRTAI:10 gab.dateles2 ĒKkakao2 ĒKauzu piens

Sagatavošana

1

Sablendē dateles un banānus pēc iespējas viendabīgā masā.

2

Iemaisi pārējās braunija sastāvdaļas.

3

Beigās iemaisi arī sodu, kuru "dzēs" ar citrona suliņu.

4

Masai jābūt diezgan biezai un ķepīgai.

5

Liec to cepamajā formā un cep aptuveni 30 minūtes 200 grādu temperatūrā.

6

Visas virskārtai paredzētās sastāvdaļas sablendē un klāj uz gatavā braunija.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!