Gardais banānu-dateļu braunijs bez pievienota cukura
Foto: Personiskā arhīva foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
braunijam
300 g
300 g dateles
dateles
2 gab.
2 gab. banāni
banāni
70 g
70 g kakao
kakao
3/4 glāzes
3/4 glāzes kokosriekstu eļļa
kokosriekstu eļļa
200 g
200 g auzu milti
auzu milti
1/2 glāzes
1/2 glāzes auzu piens
auzu piens
1 TK
1 TK soda
soda
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
pēc garšas
pēc garšas melnais sāls (var izmantot parasto)
melnais sāls (var izmantot parasto)
virskārtai
10 gab.
10 gab. dateles
dateles
2 ĒK
2 ĒK kakao
kakao
2 ĒK
2 ĒK auzu piens
auzu piens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Vegānu braunijs ir pilnvērtīgs našķis. Dateles un banāni padarīs to viegli saldenu un nebūs jāpievieno papildu cukurs. Fitnesa trenere Līga Dziļuma šo gardumu piedāvā enerģijas gūšanai un baudai tiem, kas rūpējas par savu augumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sablendē dateles un banānus pēc iespējas viendabīgā masā.

    Iemaisi pārējās braunija sastāvdaļas.

    Beigās iemaisi arī sodu, kuru "dzēs" ar citrona suliņu.

    Masai jābūt diezgan biezai un ķepīgai.

    Liec to cepamajā formā un cep aptuveni 30 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Visas virskārtai paredzētās sastāvdaļas sablendē un klāj uz gatavā braunija.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Veselīgs našķis Saldumi kaloriju skaitītājiem Tievētājiem Auzu milti Auzu piens Banāni Citronu sula Dateles Dzeramā soda Kakao Kokosriekstu eļļa Sāls Bērnu ballītes ēdieni Ikdienas maltītei Romantiskas vakariņas Cepeškrāsns Ēdieni vegāniem Ēdieni veģetāriešiem Mazkaloriju ēdieni Mafini Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form