15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gzemenes pēc garšascukurs3 olu baltumi piens pasniegšanai
Sagatavošana
1
Zemenes sagriež gabaliņos, ber bļodā, pievieno cukuru un saspaida, izmantojot kartupeļu stampu.
2
Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem. Baltumus pievieno samīcītajām zemenēm un ar mikseri puto, līdz masa sakulta stingrās, gaisīgās putās.
3
No olu dzltenumiem var pagatavot vaniļas mērci (recepti atradīsi te) sambuka pārliešanai, bet ātrajā variantā sambuku vienkārši liek bļodiņās vai deserta trauciņos un pārlej ar aukstu pienu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit