Gardās gaļas bumbiņas zviedru gaumē - ātri un sātīgi
Foto: PantherMedia/Scanpix
2.7778 9
24 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
pēc garšas
pēc garšas
0,25 tase
0,3 tases
pēc garšas

Gaļas bumbas ir viens no zviedru virtuvē biežāk sastopamajiem ēdieniem. Pagatavo tās pusdienās un baudi ar dažādām piedevām, kā arī dārzeņiem, pārkaisot ar zaļumiem vai sieru!

Uzkarsē ēdamkaroti eļļas un apcep tajā smalki sagrieztu sīpolu, līdz tas kļūst caurspīdīgs.

Bļodā samīci gaļu ar maizi, olu dzeltenumiem, garšvielām un apceptajiem sīpoliem.

Izveido gaļas bumbiņas, pievieno atlikušo ēdamkaroti eļļas un cep pannā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas, pēc tam noņem no pannas un ļauj atdzist.

Mērces pagatavošanai izmanto kastrolīti, kurā sajauc sviestu ar miltiem un kausē, līdz iegūta zeltaini brūna masa, pakāpeniski pievieno jau iepriekš sagatavoto gaļas buljonu un skābo krējumu, kā arī garšvielas

Pavāri mērci, līdz tā kļūst viendabīga un pasniedz, pārlietu pār gaļas bumbiņām ar zaļumiem un piedevām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form