25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gbaltmaize300 gvārīta gaļa1 gab.sīpols2 ĒKrīvmaize1 gab.ola2 ĒKskābs krējums3 ĒKsviests sāls
Sagatavošana
1
Gaļu un sīpolu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno rīvmaizi un apcep sviestā. Tad pievieno olas, krējumu, sāli un visu rūpīgi izmaisa.
2
Ar šo masu pārziež maizes šķēles, kuras savukārt saliek ar sviestu ieziestā cepešpannā un 8-10 minūtēm liek cepties karstā cepeškrāsnī.
Grauzdiņus pasniedz karstus.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit