Foto: DELFI
Gaļas skāvienos - gardas karstmaizes ar gaļu.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gbaltmaize300 gvārīta gaļa1 gab.sīpols2 ĒKrīvmaize1 gab.ola2 ĒKskābs krējums3 ĒKsviests sāls

Sagatavošana

1

Gaļu un sīpolu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno rīvmaizi un apcep sviestā. Tad pievieno olas, krējumu, sāli un visu rūpīgi izmaisa.

2

Ar šo masu pārziež maizes šķēles, kuras savukārt saliek ar sviestu ieziestā cepešpannā un 8-10 minūtēm liek cepties karstā cepeškrāsnī.

Grauzdiņus pasniedz karstus.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!