Gardi bezē cepumi, kas izraisa atkarību – ar liofilizētām upenēm un dzērvenēm
Foto: "Dreiling" publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. olu baltumi
olu baltumi
2 glāzes
2 glāzes cukurs
cukurs
30 g
30 g liofilizētas upenes
liofilizētas upenes
30 g
30 g liofilizētas dzērvenes
liofilizētas dzērvenes
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sambuki, suflē un zefīri
  • Pasaules Virtuve
  • Patiešām kraukšķīgi bezē cepumi. Garšas un izskata noslēpums ir liofilizētas odziņas. Bezē viegli pagatavot no pāris sastāvdaļām vien. Recepti iesaka mājražotāju "Dreiling" saimniece Daiga Zaiceva, bet vairāk par liofilizētiem jeb aukstumā žāvētiem produktiem, lasi šajā Delfi rakstā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu baltumus sakul līdz stingrām putām.

    Pievieno cukuru pa nelielām porcijām.

    Kul, līdz olu baltums kļūst spīdīgs un stingrs.

    Sadali to divās daļās.

    Vienai daļai pievieno maltas liofilizētas upenes, viegli iecilājot. Otrai daļai – maltas liofilizētas dzērvenes.

    Liec masu konditorejas maisā un spied mazus cepumiņus.

    Cep 100 grādos sakarsētā cepeškrāsnī ar ventilatoru stundu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form