Gardie pankūku rullīši ar krēmsieru un ikriem
Foto: Екатерина Седых
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
PANKŪKĀM
500 ml
500 ml piens
piens
2
2 olas
olas
2 TK
2 TK augu eļļa
augu eļļa
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
200 g
200 g kviešu milti
kviešu milti
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
PILDĪJUMAM
 
bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
 
sarkanie ikri
sarkanie ikri
  • Dažādas uzkodas
  • Pankūkas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Jekaterina Sediha recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka recepti pankūku rullīšiem ar krēmsieru un ikriem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo pankūku mīklu. Olas sakuļ ar sāli un cukuru.

    Pievieno eļļu un iekuļ.

    Pievieno un iekuļ pienu.

    Pa daļām pievieno un iekuļ miltus, līdz iegūta viendabīga mīkla bez kunkulīšiem.

    Pannu uzkarsē, ieziež ar eļļu.

    Ar kausiņu lej mīklu pannā, izlīdzina pa pannas virsmu un apcep pankūku no abām pusēm.

    Turpina cept, līdz visa mīkla izmantota.

    Pankūkas atdzesē.

    Ieziež katru pankūku ar krēmsieru, satin ciešā rullītī.

    Katru rullīti sagriež suši lieluma gabaliņos.

    Gabaliņus liek uz šķīvja, dekorē ar ikriem un pasniedz.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form