5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
garneles citroni maize majonēze lapu salāti
Sagatavošana
1
Netīrītas, atkausētas garneles saber bļodā un liek galda vidū.
2
Katram iedod pa šķīvim no kā ēst, bļodiņu kurā tīrīt un bļodiņu ar citrona ūdeni, kur tās notīrītās garneles paskalot.
3
Tosterī pasilda maizi, spiež virsū majonēzi (vislabāk citronu majonēzi), uzliek lielu salāta lapu un virsū veselu kaudzīti ar notīrītām garnelēm. Pāri vēl uzspiež drusku citrona suliņu.
Iesūtīja: ineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit