Foto: Shutterstock
Garneles ar citronu - ģimenes našķošanās pie kopīga gala.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

garneles citroni maize majonēze lapu salāti

Sagatavošana

1

Netīrītas, atkausētas garneles saber bļodā un liek galda vidū.

2

Katram iedod pa šķīvim no kā ēst, bļodiņu kurā tīrīt un bļodiņu ar citrona ūdeni, kur tās notīrītās garneles paskalot.

3

Tosterī pasilda maizi, spiež virsū majonēzi (vislabāk citronu majonēzi), uzliek lielu salāta lapu un virsū veselu kaudzīti ar notīrītām garnelēm. Pāri vēl uzspiež drusku citrona suliņu.

Iesūtīja: ineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!