Garneļu mērce makaroniem
Foto: Shutterstock
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garneles ar spageti vieglām un ļoti gardām pusdienām.

Garneles apcep sviestā (nevis eļļā, nav tas rezultāts). Var pielikt papriku, kabačus un citus dārzeņus, kādi nu garšo.

Pieliek klāt sagrieztus tomātus (ja ir vēlme, var mizotus, bet es uz tomātu mizošanu esmu slinka, tādēļ nemizoju). Garšvielas un sāli pievieno pēc ieskatiem.

Lai noņemtu tomātu skābumu, es lieku klāt vēl nedaudz cukura, bet ar to uzmanīgi, lai nesanāk par saldu.

Kad viss ir izsautējies, pieleju saldo krējumu, nedaudz apsautēju un tad atsevišķi izvārītus spageti. Taisu makaronus pati, tas ir vēl garšīgāk, bet domāju veikalā pirktiem ar nebūs ne vainas.

Nedaudz apcepu kopā, slēdzu uguni ārā, vāku virsū, lai drusku pastāv, viss ievelkas.

Iesūtīja: jogijs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form