Foto: Shutterstock
Garneļu risoto - gardēžu maltītei.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.sīpols1 ĒKeļļa300 grisoto rīsi500 gūdens sāls pipari200 gsaldēti zirnīši180 gizlobītas garneles

Sagatavošana

1

Sīpolu nomizo un sagriež. Sakarsē katlā eļļu, ieliek sīpolus un ātri apcep caurspīdīgus. Pievieno rīsus (var gargraudu un putras rīsu pa 150 gr), karsē, līdz tie paliek caurspīdīgi un pielej ūdeni. Vāra bez vāka un, ja nepieciešams, pielej ūdeni.

2

Kad rīsi ir gatavi, pievieno sāli un piparus, pieliek pārējās sastāvdaļas un sakarsē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!