Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem
Foto: Shutterstock
4.2500 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkas ribiņas
cūkas ribiņas
2 ĒK
2 ĒK smalki sakapāts rozmarīns
smalki sakapāts rozmarīns
1 ĒK
1 ĒK smalki sakapātas raudenes
smalki sakapātas raudenes
1 ĒK
1 ĒK smalki sakapāts timiāns
smalki sakapāts timiāns
 
sāls
sāls
 
svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
150 ml
150 ml etiķis 9 %
etiķis 9 %
60 g
60 g medus
medus
125 g
125 g kečups
kečups
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem - ikdienas vai svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.


    Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties.

    Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
    Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.

    * sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.


    Iesūtīja: sonicfox

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form