
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkas ribiņas
cūkas ribiņas2 ĒK
2 ĒK smalki sakapāts rozmarīns
smalki sakapāts rozmarīns1 ĒK
1 ĒK smalki sakapātas raudenes
smalki sakapātas raudenes1 ĒK
1 ĒK smalki sakapāts timiāns
smalki sakapāts timiāns sāls
sāls svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari150 ml
150 ml etiķis 9 %
etiķis 9 %60 g
60 g medus
medus125 g
125 g kečups
kečupsGlazētas ribiņas ar medu un garšaugiem - ikdienas vai svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.
Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties.
Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.
* sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.