Grauzdētās brokastu tomātmaizes ar ceptām olām
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 šķēles
2 gab.
8 gab.
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Vienkāršas, ātri pagatavojamas, bet ļoti gardas, sātīgas un glītas maizītes, kas būs tava brīvdienu brokastu galda rota.

Katru tomātu sadala četrās daļās. Ķiplokus nomizo.

Pannā uzkarsē eļļu, apcep maizītes 1 – 2 minūtes no katras puses, līdz tās ir zeltainas. Ja nevēlies izmantot eļļu, maizītes var apcept sakarsētā cepeškrāsnī.

Tad pannā cep olas, pievieno sāli un piparus. Ceptas olas var aizstāt ar plaucētām olām. Noderīgus padomus, kā tās pareizi pagatavot, uzzināsi šeit.

Katru maizīti vispirms ieberzē ar ķiploku, tad ar tomāta daiviņu, tā, ka pāri paliek tika miziņa.

Uz maizītēm liek olas, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.

Comment Form