3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Griķi - Voozie gaumē ar sīpoliem un vārītām olām.

Izvāra griķus.

Uz pannas apcepina sagrieztus cīsiņus un sīpolus.

Griķus izņem no paciņām - saber katliņā, pievieno apceptos cīsiņus ar sīpoliem, kečupu un rūpīgi samaisa. Mirklīti patur uz uguns, nepārtraukti maisot. Garšvielas pēc gaumes.

Pasniegšana: uzliek uz šķīvja griķu putriņu, tad saspaida olu (var 2) uz tiem, pārklājot griķus un pāri visam noklāj majonēzi - plānu kārtiņu (pēc vēlēšanās).

Iesūtīja: Voozie

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form