Tasty
5.0000 1
4 porcijas 
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cāļa pusspārni marinādē (piemēram, ''Marienbāde'')
cāļa pusspārni marinādē (piemēram, ''Marienbāde'')
6-8 gab.
6-8 gab. jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
2-3 gab.
2-3 gab. burkāni
burkāni
400 g
400 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
350 g
350 g lečo
lečo
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Ēdieni podiņos
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tā kā vasara šogad nelutina ar tveici, ēdienkartē ilgāk uzkavējas sātīgākas maltītes. ''Grila skola'' piedāvā pagatavot cāļa pusspārniņus ar sulīgiem dārzeņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo burkānus un sagriež ripiņās, kartupeļus sagriež daivās vai kubiņos.

    Romiešu podā* vispirms liek sagrieztos dārzeņus, virsū tiem cāļa pusspārniņus. Pārlej ar konservētiem tomātiem un lečo. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

    Podu ar vāku virsū liek uz uzkarsēta grila un gatavo aptuveni stundu 250 grādos. Ja ir iespējams, grilam nolaiž vāku, tad ēdiens pagatavosies ātrāk.

    *Var izmantot arī pīli, tadžīnu vai kādu māla podu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form