Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lielisku veidu, kā izmantot pēc grila ballītes pāri palikušo šašliku gardu, vasarīgu salātu pagatavošanai, iesaka "Grila skola".

Cāļa šašliku uzgrilē.

Maizes šķēles apgrauzdē pannā vai uz grila. Ja ir vēlme, var tās ierīvēt ar ķiploka daiviņu.

Olas noloba un sagriež uz pusēm.

Gatavo mērci. Visas mērces sastāvdaļas sablendē, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

Romiešu salātus saplūkā ar rokām un kārto lielā šķīvī. Pāri kārto sagrieztu gaļu, olas un grauzdiņus.

Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form