
Grilētas ribiņas ar mērci, marinētiem dārzeņiem un kartupeļu čipsiem.
Gaļu atdala no kauliem. Samaisa medus marinādi un piedevu gaļai, pievieno sagrieztu svaigu timiānu, pārlej gaļu ar maisījumu. Marinē 2–4 stundas.
Cepot gaļu grilā, to apziež ar mērci grilētiem ēdieniem.
Dārzeņus sagriež šķēlēs, cep grilā un iemarinē Santa Maria universālajā marinādē.
Notīrītos kartupeļus sagriež plānās šķēlēs (čipsos) un cep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno piedevu ar čili pēc garšas.
Pagatavo mērci: samaisa dabisko jogurtu, sagrieztus gurķus, saspiestu ķiploku, piparmētru, sāli un cukuru.
Pasniedz galdā, grilētās ribiņas novietojot uz marinētajiem dārzeņiem; no kartupeļu čipsiem un sviesta, kas sakults ar dārzeņiem, izveido piramīdu;mērci pasniedz atsevišķā bļodā.
Iesūtīja: Santa Maria