Grilētas ribiņas pikantā marinādē
Foto: Shutterstock
2.5000 2
1 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
ribiņas
ribiņas
1
1 paciņa Santa Maria medus marināde
paciņa Santa Maria medus marināde
 
Santa Maria mērce grilētiem ēdieniem
Santa Maria mērce grilētiem ēdieniem
 
Santa Maria piedeva gaļai – garšaugi un ķiploki
Santa Maria piedeva gaļai – garšaugi un ķiploki
 
svaigs timiāns
svaigs timiāns
40 g
40 g cukini
cukini
40 g
40 g paprika
paprika
40 g
40 g burkāni
burkāni
20 g
20 g lociņi
lociņi
 
Santa Maria universālā marināde
Santa Maria universālā marināde
100 g
100 g kartupeļi
kartupeļi
 
Santa Maria piedeva grilētai gaļai
Santa Maria piedeva grilētai gaļai
 
eļļa
eļļa
 
augu eļļa
augu eļļa
30 g
30 g dabiskais jogurts
dabiskais jogurts
10 g
10 g gurķi
gurķi
 
ķiploks
ķiploks
 
piparmētras
piparmētras
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Grilētas ribiņas ar mērci, marinētiem dārzeņiem un kartupeļu čipsiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu atdala no kauliem. Samaisa medus marinādi un piedevu gaļai, pievieno sagrieztu svaigu timiānu, pārlej gaļu ar maisījumu. Marinē 2–4 stundas.

    Cepot gaļu grilā, to apziež ar mērci grilētiem ēdieniem.

    Dārzeņus sagriež šķēlēs, cep grilā un iemarinē Santa Maria universālajā marinādē.

    Notīrītos kartupeļus sagriež plānās šķēlēs (čipsos) un cep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno piedevu ar čili pēc garšas.

    Pagatavo mērci: samaisa dabisko jogurtu, sagrieztus gurķus, saspiestu ķiploku, piparmētru, sāli un cukuru.

    Pasniedz galdā, grilētās ribiņas novietojot uz marinētajiem dārzeņiem; no kartupeļu čipsiem un sviesta, kas sakults ar dārzeņiem, izveido piramīdu;mērci pasniedz atsevišķā bļodā.

    Iesūtīja: Santa Maria

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form