Grilēti baklažāni ar mandeļu rikotas pildījumu
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 baklažāns
baklažāns
200 g
200 g rikotas siers
rikotas siers
50 g
50 g mandeles
mandeles
 
pētersīļu saišķis
pētersīļu saišķis
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Recepti iesaka Linda Vilmansone.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sausā pannā apgrauzdē mandeles, lai no tām izdalās eļļas

    Visu liek blenderī un sablendē viendabīgā krēmīgā masā. Tā sākotnēji var šķist pārāk šķidra, bet, paturot pāris stundas ledusskapī, tā kļūs biezāka.

    Baklažānus sagriež garenās plānās šķēlēs un apsāla, ļauj izdalīties liekajam šķidrumam.

    Baklažānu šķēles no abām pusēm grilē uz viegli ietaukotas pannas un pilda ar pagatavoto maisījumu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form