10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 grudzu maize50 gkausēts sviests50 mlolīveļļa3 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKķimenes pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Sajauc izkausētu sviestu ar olīveļļu, pievieno pavisam nedaudz sāls (var droši iztikt arī bez tās, jo maizē visbiežāk tiek pievienots diezgan daudz sāls!) un ķimenēm.
2
Sagriež maizi 0,5-0,8 cm biezās šķēlēs un apsmērē katru gabaliņu ar eļļas maisījumu.
3
Liek maizīti uz sakarsēta grila vai karstām restēm virs ugunskura un cep 2-3 minūtes no katras puses.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit