
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g rudzu maize
rudzu maize50 g
50 g kausēts sviests
kausēts sviests50 ml
50 ml olīveļļa
olīveļļa3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1 ĒK
1 ĒK ķimenes
ķimenes pēc garšas
pēc garšas sāls
sālsJa meklē ideju, kā gada īsākajā naktī pārsteigt un palutināt sevi un savējos ar neparastām uzkodām, lūk, lieliska ideja – uz grila gatavoti ķiploku grauzdiņi! Recepti iesaka šefpavāre Jevgēnija Jansone un "Elvi".
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sajauc izkausētu sviestu ar olīveļļu, pievieno pavisam nedaudz sāls (var droši iztikt arī bez tās, jo maizē visbiežāk tiek pievienots diezgan daudz sāls!) un ķimenēm.
Sagriež maizi 0,5-0,8 cm biezās šķēlēs un apsmērē katru gabaliņu ar eļļas maisījumu.
Liek maizīti uz sakarsēta grila vai karstām restēm virs ugunskura un cep 2-3 minūtes no katras puses.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.