Grilēti vistas filejas un čorizo desas iesmiņi
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas filejas un čorizo kebabus var grilēt vai arī cept uz grila pannas. Tos pasniedz ar gardo vīna un sviesta mērci un zaļajām olīvām.

Citronam norīvē miziņu un izspiež sulu. Sagriež vistas filejas kubiņos un liek bļodiņā, aplej ar olīveļļu, citronu sulu, uzber kaltētu raudeni (oregano), citrona miziņu, čili pārslas, sāli un melnos piparus, visu labi samaisa. Atstāj vistu marinēties 20 minūtes. Tikmēr ūdenī izmērcē koka iesmiņus un iekur grilu.

Sagriež čorizo desu šķēlītēs. Uz iesmiņiem kārto pamīšus vistas fileju un čorizo, grilē gatavus vai cep uz grila pannas.

Sagatavo mērci: pannā izkausē sviestu, pievieno olīveļļu, saspiestu ķiploku un papriku. Visu uzkarsē. Pievieno citronu sulu un uz nelielas uguns vāra apmēram 2 minūtes. Pievieno šeriju (vai baltvīnu), sāli un piparus, turpina karsēt vēl minūti.

Pasniedzot kebabiem lej pāri šerija sviesta mērci.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form