60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzemanna3 glāzessaldais krējums0.5 glāzecukurs200 gsasmalcināti rieksti100 gsukādes1 ĒKsviests
Sagatavošana
1
Krējumu lej kastrolī un liek krāsnī. Kad krējums sāks putoties, tad izveidojas tāda kā krējuma putu kārtiņa. Putas nosmeļ un liek bļodā. Tā turpina, līdz noņemtas sešas putu kārtiņas.
2
Atlikušajā krējumā iemaisa mannu un vāra putru. Iemaisa riekstus, sukādes vai marmelādi.
3
Cepamā veidnē liek kārtām: krējuma putas, mannā putru, krējuma putas…. pēdējā kārta mannā putra.
4
Virsū kaisa nedaudz cukuru un riekstus. Liek krāsnī un cep, līdz virspuse apcepas brūna.
5
Gatavu putru liek uz šķīvjiem, uzliek piciņu sviesta un pasniedz. Var pasniegt arī ar ķīseli.
* starp kārtām var likt svaigas ogas, ievārījumu
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit