Foto: Shutterstock
Gurķu salāti ar sezama sēkliņām un pikantu ķiploku un piparu piesitienu.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 ggurķi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKapceptas sezama sēkliņas2 ĒKeļļa1 TKcitronu sula malti sarkanie pipari

Sagatavošana

1

Gurķus pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež šķēlītēs.

2

Eļļā uz pannas apcep ripiņās sagrieztu sīpolu, pievieno saspiestu ķiploku, sezama sēkliņas, cukuru, citronu sulu, sarkanos piparus.

3

Pārlej gurķiem.

4

Atstāj ievilkties 30 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!