Foto: DELFI
Harčo ar jēra un teļa gaļu - kārtīga, sātīga un garda zupa.

::recpte::

Gaļu noputojot vāra mīkstu, tad izņem no katla.

Apceptus burkānus un sīpolus pievieno buljonam un turpina vārīt, kamēr gatavi.

Pievieno tomātu mērci, garšvielas, vārītus un nosusinātus rīsus un mazos kubiciņos sagrieztu gaļu.

Pasniedz ar zaļumiem - vislabāk ar kapātu kinzu.

120Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
5 lūdens1 kgjēra gaļa0.5 kgteļa gaļa0.5 kgsīpoli0.5 kgburkāni0.5 ltomātu mērce125 grīsi sāls un garšvielas pēc izvēles

Sagatavošana

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!