::recpte::
Gaļu noputojot vāra mīkstu, tad izņem no katla.
Apceptus burkānus un sīpolus pievieno buljonam un turpina vārīt, kamēr gatavi.
Pievieno tomātu mērci, garšvielas, vārītus un nosusinātus rīsus un mazos kubiciņos sagrieztu gaļu.
Pasniedz ar zaļumiem - vislabāk ar kapātu kinzu.
120Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
5 lūdens1 kgjēra gaļa0.5 kgteļa gaļa0.5 kgsīpoli0.5 kgburkāni0.5 ltomātu mērce125 grīsi sāls un garšvielas pēc izvēles
Sagatavošana
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit