Hašlama
Foto: Shutterstock
4.1667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg teļa gaļa
teļa gaļa
5 gab.
5 gab. tomāti
tomāti
3 gab.
3 gab. paprika
paprika
1 gab.
1 gab. Sīpoli
Sīpoli
4 gab.
4 gab. ķiploku daiviņas
ķiploku daiviņas
1 gab.
1 gab. baklažāni
baklažāni
sauja
sauja korinandrs, svaigs
korinandrs, svaigs
sauja
sauja sētersīļi, svaigi
sētersīļi, svaigi
sauja
sauja baziliks, svaigs
baziliks, svaigs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
  • Armēņu nacionālā virtuve
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Bagatīgs un sildošs gaļas sautējums, kurš pie mums atceļojis no armēņu nacionālās virtuves. Gatavojot "hašlamu", nebaidies pievienot zaļumus un mājinieki sajutīs šī ēdiena kārdinošo aromātu jau pirms ienākšanas virtuvē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu noskalo un sagriež gabaliņos.

    Sīpolus un ķiplokus nomizo, pipariem iztīra sēklotni. Ķiplokus un zaļumus sasmalcina. Dārzeņus sagriež šķēlēs vai ripās.

    Čuguna katlā ar vāku vai "pīlē" kārtām liek gaļu, sīpolus, piparus, tomātus, baklažānus zaļumus un ķiplokus. Pārkaisa ar sāli un pipariem un uz nelielas liesmas sautē aptuveni 2 stundas.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form