Ievārījuma torte ar skābo krējumu
Foto: Shutterstock
4.3636 11
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 ĒK
2 gab.
2 glāzes
Pildījumam:
Pārkaisīšanai:

Ievārījuma torte - liekot lietā pērnā gada ievārījumu.

Ievārījumu sajauc ar cukuru un sodu. Mīklu liek ledusskapī uz 1 stundu.

Izņem no ledusskapja un var redzēt, ka mīkla palikusi gaiša un nedaudz uzpūtusies.

Mīklā iemaisa olas, citrona miziņu un skābu krējumu. Iemaisa miltus.

Cepamo formu ietauko un ielej mīklu.

Liek cepties 200*C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Samazina temperatūru līdz 150 *C un cep 20 minūtes, bet vislabāk gatavību pārbaudīt, iedurot kociņu, ja, iedurot un izvelkot, mīkla nav pielipusi, tad torte gatava.

Torti izņem, atdzesē un sagriež 2 ripās. Uz pirmās ripas ziež ievārījumu, tad treknu skabo krējumu.

Tortei pārsijā pūdercukuru. Var lietot jau pēc 30 minūtēm, jo ļoti ātri savelkas.

:

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form