55Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1.5 glāzeierūdzis ievārījums1 glāzecukurs1 ĒKsoda2 gab.olas1 glāzeskābs krējums2 glāzesmilti1 gab.citrona rīvēta miziņa1.5 glāzeskābs krējums1 glāzeievārījums pūdercukurs
Sagatavošana
1
Ievārījumu sajauc ar cukuru un sodu. Mīklu liek ledusskapī uz 1 stundu.
2
Izņem no ledusskapja un var redzēt, ka mīkla palikusi gaiša un nedaudz uzpūtusies.
3
Mīklā iemaisa olas, citrona miziņu un skābu krējumu. Iemaisa miltus.
4
Cepamo formu ietauko un ielej mīklu.
5
Liek cepties 200*C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Samazina temperatūru līdz 150 *C un cep 20 minūtes, bet vislabāk gatavību pārbaudīt, iedurot kociņu, ja, iedurot un izvelkot, mīkla nav pielipusi, tad torte gatava.
6
Torti izņem, atdzesē un sagriež 2 ripās. Uz pirmās ripas ziež ievārījumu, tad treknu skabo krējumu.
7
Tortei pārsijā pūdercukuru. Var lietot jau pēc 30 minūtēm, jo ļoti ātri savelkas.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit