Foto: Shutterstock
Pagatavo lielāku daudzumu kraukšķīgo salātu, liec tos ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības – kā piedevu pamatēdieniem vai arī sulīgam hotdogu, burgeru un kebabu pildījumam.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kāposts2 burkāni1 sīpols1 lverdošs ūdens220 mlbaltvīna etiķis1 TKoregano (raudene)2 TKsāls

Sagatavošana

1

Kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.

2

Visas sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 minūtēm, tad ūdeni nolej.

3

Etiķi ielej krūzē, pievieno oregano un sāli, apmaisa.

4

Pārlej salātus ar marinādi un apmaisa.

5

Liek salātus burciņās, pārlej ar marinādi un uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!