Īpaši kraukšķīgie ikdienas salāti ar karsto pārliešanu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 kāposts
kāposts
2
2 burkāni
burkāni
1
1 sīpols
sīpols
1 l
1 l verdošs ūdens
verdošs ūdens
220 ml
220 ml baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
1 TK
1 TK oregano (raudene)
oregano (raudene)
2 TK
2 TK sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Pagatavo lielāku daudzumu kraukšķīgo salātu, liec tos ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības – kā piedevu pamatēdieniem vai arī sulīgam hotdogu, burgeru un kebabu pildījumam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.

    Visas sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 minūtēm, tad ūdeni nolej.

    Etiķi ielej krūzē, pievieno oregano un sāli, apmaisa.

    Pārlej salātus ar marinādi un apmaisa.

    Liek salātus burciņās, pārlej ar marinādi un uzglabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form