Siļķe kažokā
Foto: Shutterstock
3.9412 17
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Katram sava īstā recepte klasiskajiem salātiem "Siļķe kažokā". Šī ir portāla "Cālis" lietotājas Ilviksas īstā "Siļķe kažokā" - īstam svētku baudījumam.

Siļķi notīra, noskalo aukstā ūdenī un sagriež mazos kubiņos.

Pārējās sastāvdaļas nomizo un sagriež vienādos mazos kubiņos (var arī sarīvēt uz rupjās rīves).

Ņem padziļu bļodu, kārto siļķi, sīpolus, pārziež ar majonēzi, kartupeļus, burkānus, majonēzi, olas, majonēzi, bietes un vēlreiz majonēzi.

Ja kas paliek pāri, var uzbērt smuki pa virsu.

Liek uz nakti ledusskapī nostāvēties.

Comment Form