Jauno kartupelīšu salāti ar tunci un olu
Foto: Laura Grēviņa, 'Viensplusviens.lv'
5.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4-6
4-6 jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
2
2 Balticovo brīvo vistu olas
Balticovo brīvo vistu olas
70 g
70 g salātu maisījums
salātu maisījums
150 g
150 g tuncis savā sulā (tīrā masa)
tuncis savā sulā (tīrā masa)
1
1 mīksts avokado
mīksts avokado
200 g
200 g ķiršu tomāti
ķiršu tomāti
Mērcei:
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 TK
1 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
1 TK
1 TK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
1/2 TK
1/2 TK citrona sula
citrona sula
pēc garšas
pēc garšas jūras sāls, svaigi malti melnie pipari
jūras sāls, svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kartupeļu salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vasara ir salātu laiks, vai ne? Nesen pat mans vīrs teica, ka ir gatavs visu vasaru ēst vakariņās salātus, tikai ar vienu nosacījumu – tiem jābūt sātīgiem. Neesam "majonēžaino" salātu piekritēji, tādēļ daļēji tas ir izaicinājums – pagatavot tādus salātus,no kuriem ir paēdis arī vīrietis. Katru dienu gan salātus vakariņās neēdam, bet šad tad gan. Lūk, recepte, vienam vakariņu (vai pusdienu) variantam. Recepte 2 personām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāri kartupeļus un olas. Atdzesē un sagriez gabalos.

    Sajauc salātus ar tunci, kartupeļiem, olām, sagrieztu avokado un ķiršu tomātiņiem.

    Sajauc mērces sastāvdaļas un pievieno salātiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form