Jēra gaļas zupa ar turku zirņiem un svaigiem tomātiem
Foto: Bonduelle
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g malta jēra gaļa
malta jēra gaļa
600 ml
600 ml gaļas buljons
gaļas buljons
1
1 bundža "Bonduelle" tvaicēto turku zirņu
bundža "Bonduelle" tvaicēto turku zirņu
2
2 sīpoli
sīpoli
2
2 tomāti
tomāti
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2 ĒK
2 ĒK augu eļļa
augu eļļa
2 ĒK
2 ĒK medus
medus
1 TK
1 TK Hmeļi-suneļi
Hmeļi-suneļi
pēc garšas
pēc garšas pipari, sāls
pipari, sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Jēra gaļas un turku zirņu savienojums ir labi pazīstams turku virtuvē. Biezajā un sātīgajā zupā turku zirņi izceļ jēra gaļas garšu. Medus šim ēdienam piešķir maigumu. Saldā piedeva zupu padara viegli saldskābu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus un svaigus tomātus sagriež smalkos kubiņos.

    Katlā uzsilda augu eļļu, apcep sīpolus 2-3 minūtes. Pievieno malto gaļu, cep uz lielas uguns, nepārtraukti apmaisot, 2-3 minūtes.

    Pielej buljonu, uzvāra. Turpina vārīt mērenā karstumā 4-5 minūtes, noņemot putas.

    Uzvāra, pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, medu, svaigus tomātus, turku zirņus, hmeli-suneli garšvielu un vāra mērenā karstumā 4-5 minūtes. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

    Padoms: Gatavojiet zupu iepriekšējā dienā. Visām gaļas zupām garša uzlabojas, kad zupa ir pastāvējusi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form