80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 grīsi sausais buljons sāls eļļa pipari paprika2 gab.baklažani2 gab.sīpoli1 gab.ķiploka daiviņa250 gmalta jēra gaļa gab.tomāti150 gFetas siers baziliks pētersīļi
Sagatavošana
1
Rīsus izvāra buljonā, pieliekot sviestu, sagriež šķēlēs baklažānu, apber ar sāli, atstāj uz 15 minūtēm, tad nolej šķidrumu. Sakapā sīpolus, saspiež ķiploku, apcep 1TK sviesta, pievieno gaļu un cep vēl 5-7 minūtes.
2
Pievieno garšvielas un baziliku. Eļļā apcep baklažānus, tad šo visu liek kārtās- baklažāni/gaļa/rīsi/siers/tomāti/baklažāni, kamēr pilna veidne.
3
Pārber ar garšvielām un pētersīļiem, uzliek pāris piciņu sviesta, tad liek uz 30-35 minūtēm sakarsētā cepeškrāsnī, 200 grādos, vidējā nodalījumā. Pirmās 20 minūtes - veidnei vāks virsū, tad ņem nost.
Iesūtīja: Miauks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit