Foto: Shutterstock
Karstā gaisa katls jeb "air-fryer" ir lielisks virtuves palīgs ne vien dažādu kraukšķīgu ēdienu pagatavošanai, bet arī pavisam ikdienišķu lietu sagatavošanai. Tajā var "izvārīt" arī olas!
20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas auksts ūdens ledus

Sagatavošana

1

Uzkarsē karstā gaisa katlu līdz 130–135 grādiem. Kad katls karsts, ieliec groziņā 4–6 olas un ievieto atpakaļ katlā.

2

Cieti "novārītas" olas gatavo 15 minūtes. Olas ar nedaudz mīkstu dzeltenumu gatavo 13 minūtes. Mīksti "vārītām" olām būs gana ar 8–10 minūtēm, ieteikts vietnē "Southern Living".

3

Kamēr olas gatavojas, lielā bļodā lej aukstu ūdeni, pievieno ledu.

4

Kad olas gatavas, izņem karstā gaisa katla groziņu, bet olas pārliec ledus aukstajā ūdenī, ļaujot tām atdzist.

5

Pēc tam olas noslauki, nolobi čaumalu un ēd.

Lūk, kā tas izskatās video pamācībā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!