Kaltētu sēņu zupa
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kaltētu sēņu zupa – ziemas vakaru rudenīgai garšai.

Noskalo kaltētās sēnes un liek vārīties. Tikko ūdens uzvārās, sēnes nokāš. Pārbauda sēnes, vai nav tārpainas. Tad atkal aplej ar aukstu ūdeni, nedaudz pieber sāli, un liek vārīties uz 1–1,5 stundu. Izņem sēnes un sagriež. Bet ūdenī, kur vārījās sēnes, liek vārīties četrās daļās sagrieztus kartupeļus.

Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno sēnes un cep vēl piecas minūtes, visu laiku apmaisot. Kad kartupeļi jau gandrīz gatavi, liek klāt makaronus un apceptās sēnes ar sīpoliem. Vāra, līdz gatavs.

Iesūtīja: Elitiņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form