Foto: Shutterstock
Skaisti un gardi kanēļa cepumi ar pildījumu.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gmilti240 gmargarīns80 gcukurs30 gmagones1 gab.ola20 gkanēlis120 gaprikožu džems

Sagatavošana

1

Margarīnu samīca ar pusi no miltu daudzuma.

2

Olas saputo ar cukuru, pievieno, magones, kanēli, sajauc ar atlikušajiem miltiem.

3

Masu samīca mīklā.

4

Ar cepamo papīru uzklātas cepešpannas izspiež nelielus, piepildītus aplīšus.

5

Cep cepeškrāsnī 180 grādos 15-18 minūtes.

6

Atdzesēto cepumu noklāj ar džemu, "salīmē" kopā, pārkaisa ar pēdercukuru.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!