Kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 sīpoli
sīpoli
1
1 paprika
paprika
200 g
200 g siers
siers
pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze
1
1 paciņa cannelloni
paciņa cannelloni
400 ml
400 ml tomātu mērce vai tomāti
tomātu mērce vai tomāti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kaneloni ar apceptu maltās gaļas pildījumu un dāsnu kūstoša siera kārtu - ideja fiksai maltītei.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāru kaneloni - pastas caurulītes, lai ir tā, kā ne līdz galam izvārījušās, bet pusgatavas, tad vieglāk iepildīt malto gaļu, kas jau iepriekš uz pannas sacepta ar sīpoliem, papriku u.t.t.

    Jau gatavu malto gaļu sapilda makaronos, klāj uz pannas, paŗlej ar tomātu mērci vai sablendētiem tomātiem (ziemā izmantoju konservētos) ber pāri riktīgi daudz rīvēta sieru, drusku pārslaka ar majonēzi. Liek pannai vāku virsū un kādas 15 minūtes pasutina, lai makaroni paliek mīkstāki.

    Iesūtīja: Kristiana28

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form