Kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kaneloni ar apceptu maltās gaļas pildījumu un dāsnu kūstoša siera kārtu - ideja fiksai maltītei.

Novāru kaneloni - pastas caurulītes, lai ir tā, kā ne līdz galam izvārījušās, bet pusgatavas, tad vieglāk iepildīt malto gaļu, kas jau iepriekš uz pannas sacepta ar sīpoliem, papriku u.t.t.

Jau gatavu malto gaļu sapilda makaronos, klāj uz pannas, paŗlej ar tomātu mērci vai sablendētiem tomātiem (ziemā izmantoju konservētos) ber pāri riktīgi daudz rīvēta sieru, drusku pārslaka ar majonēzi. Liek pannai vāku virsū un kādas 15 minūtes pasutina, lai makaroni paliek mīkstāki.

Iesūtīja: Kristiana28

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form