Foto: DELFI
Kapātas siļķes salāti ikdienas vai svētku galdam.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.siļķes fileja3 gab.sīpoli0.5 tasesagriezti āboli2 gab.vārītas olas2 šķēlesbaltmaize1 TKcukurs2 ĒKeļļa etiķis

Sagatavošana

1

Siļķes mērcē 10-12 stundas, divas reizes mainot ūdeni.

2

Maizi sagrieztu kubiciņos piesūcina ar etiķi.

3

Sakapā siļķes un olas, pievieno sakapātus sīpolus, ābolus, maizi, cukuru un eļļu. Viegli izmaisa.

4

Tūdaļ pasniedz.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!