Kāpostu-burkānu un paprikas salāti maigā marinādē
Foto: Privātais ahīvs. Māra Semjonova
2.6000 5
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
5 kg
5 kg kāposti
kāposti
1 kg
1 kg paprika
paprika
1 kg
1 kg burkāni
burkāni
250 g
250 g cukurs (glāze)
cukurs (glāze)
4 ĒK
4 ĒK sāls
sāls
0.5 l
0.5 l etiķis
etiķis
1 l
1 l eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Svaigēšana
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Šie sulīgie, vienkāršie dārzeņu salāti rudens un ziemas mēnešos ir labs veids, kā garšīgi uzņemt vitamīnus. Pagatavo lielāku daudzumu, sapildi tos burciņās un uzglabā ledusskapī, lai turpmākās pāris nedēļas nevajadzētu lauzīt galvu par to, kādus salātus sašņikāt pusdienām vai vakariņām. Recepti iesaka Antuanete.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostus sasmalcina. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež plānās strēmelītēs.

    Dārzeņus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un ar rokām apmaisa. Pamīca, lai no dārzeņiem sāk izdalīties sula.

    Atstāj salātus uz nakti atsuloties. Nākamajā dienā stingri sapilda burciņās un aizvāko.

    Ledusskapī šie salāti uzglabājas vismaz mēnesi un, iespējams, pat ilgāk. Parasti gan tie apēdas daudz ātrāk.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form