Kāpostu-burkānu un paprikas salāti maigā marinādē
Foto: Privātais ahīvs. Māra Semjonova
2.5000 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Šie sulīgie, vienkāršie dārzeņu salāti rudens un ziemas mēnešos ir labs veids, kā garšīgi uzņemt vitamīnus. Pagatavo lielāku daudzumu, sapildi tos burciņās un uzglabā ledusskapī, lai turpmākās pāris nedēļas nevajadzētu lauzīt galvu par to, kādus salātus sašņikāt pusdienām vai vakariņām. Recepti iesaka Antuanete.

Kāpostus sasmalcina. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež plānās strēmelītēs.

Dārzeņus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un ar rokām apmaisa. Pamīca, lai no dārzeņiem sāk izdalīties sula.

Atstāj salātus uz nakti atsuloties. Nākamajā dienā stingri sapilda burciņās un aizvāko.

Ledusskapī šie salāti uzglabājas vismaz mēnesi un, iespējams, pat ilgāk. Parasti gan tie apēdas daudz ātrāk.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form