Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kāpostu kotletes - gavēņa laikam un veģetāriešiem.

Kāpostus sarīvē, pārlej ar pienu un sautē mīkstus. Maisot, pieber mannu, sautē vēl 10 minūtes. Atdzesē.

Olu baltumus sakuļ.

Dzeltenumus pievieno kāpostu masai, pieliek sāli un izveido kotletes.

Kotletes apmērcē olu baltumos, apviļā rīvmaizē un apcep sviestā no abām pusēm.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form