kāpostu tīteņi
Foto: Shutterstock
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krievijā populārā kulinārijas šova "Ēdam mājās" vadītājas Jūlijas Visockas recepte - tradicionālie kāpostu tīteņi ar liellopa gaļu un griķiem.

Lielā katlā uzvāra ūdeni, kurā liek kāpostgalvu un vāra dažas minūtes. Izslēdz liesmu un atstāj kāpostu vārošajā ūdenī uz neilgu laiku.

Sīpolu notīra un smalki sagriež.

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcināto sīpolu.

Šampinjonus sagriež šķēlītēs, liek pannā pie sīpoliem, pievieno nedaudz sāli un piparus un apcep.

Vārītos griķus sajauc ar apceptajiem sīpoliem un sēnēm.

Liellopa gaļu samaļ un pievieno griķiem, sēnēm un sīpoliem, visu kārtīgi samaisa.

Izceļ no katla kāpostgalvu un uzmanīgi noņem 7-8 lapas. Tās nosusina ar papīra dvieli. Uz katras lapas liek nedaudz pildījuma un satin kā konfekti.

Tīteņus cieši kārto katliņā, pārlej ar siltu vistas buljonu un sautē uz nelielas uguns apmēram 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form