
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg biezpiens
biezpiens150 g
150 g gaišās rozīnes
gaišās rozīnes150 g
150 g tumšās rozīnes
tumšās rozīnes200 g
200 g dažādu augļu sukādes
dažādu augļu sukādes2
2 citroni
citroni4
4 olas
olas200 g
200 g sviests
sviests200 g
200 g cukurs
cukurs200 g
200 g saldais krējums
saldais krējumsKaraliskā Lieldienu pasha ar rozīnēm un sukādēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sviestu sakuļ ar cukuru. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt. Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties.
Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu.
Caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā, ik pa laikam nolejot lieko šķidrumu.
Iesūtīja: Solnce
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.