Karaliskā Lieldienu pasha
Foto: DELFI
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg biezpiens
biezpiens
150 g
150 g gaišās rozīnes
gaišās rozīnes
150 g
150 g tumšās rozīnes
tumšās rozīnes
200 g
200 g dažādu augļu sukādes
dažādu augļu sukādes
2
2 citroni
citroni
4
4 olas
olas
200 g
200 g sviests
sviests
200 g
200 g cukurs
cukurs
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
  • Citi saldēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Karaliskā Lieldienu pasha ar rozīnēm un sukādēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu sakuļ ar cukuru. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt. Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties.

    Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu.

    Caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā, ik pa laikam nolejot lieko šķidrumu.

    Iesūtīja: Solnce

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form