20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
0.5 glāzemalti rudzu maizes sausiņi3 glāzessaldais krējums1 glāzecukurs1 TKvaniļas cukurs1 TKagar-agar
Sagatavošana
1
Cukuru ieber katliņā un izkausē, pielej saldo krējumu un karsē, līdz cukurs izkusis.
2
Atdzesē, karamelizētajam krēmam pieber vaniļas cukuru un saputo, lēnām pievieno samaltus, apgrauzdētus maizes sausiņus, pielej izšķīdinātu agar-agaru.
3
Masu pilda veidnēs un ledusskapī atdzesē.
4
Sastingušu izgāž no veidnes.
Iesūtīja: Aina K.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit