Karamelizētu sīpolu zupa ar ceptiem ķiplokiem un kūpinātu sieru
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
200 ml
200 ml sauss sarkanvīns
sauss sarkanvīns
pēc garšas
pēc garšas Santa Maria timiāns
Santa Maria timiāns
3-4
3-4 Santa Maria lauru lapas
Santa Maria lauru lapas
pēc garšas
pēc garšas Santa Maria akmens sāls
Santa Maria akmens sāls
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK Santa Maria piedevas medījumam
Santa Maria piedevas medījumam
2
2 ķiploka galviņas
ķiploka galviņas
100 g
100 g kūpināts siesrs
kūpināts siesrs
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
  • Dārzeņu zupas
  • Franču nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Omulīga un sildoša zupa, kuru lielākoties ēd arī tie, kuri it kā sīpolus neēdot. Ja vēlies, papildini maltīti ar svaigu franču bageti vai grauzdiņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizo un sagriež sīpolus un ķiplokus šķēlītēs un viegli apcep.

    Pievieno cukuru un cep, līdz viss kļūst zeltaini brūns.

    Pielej vīnu, pievieno garšvielas un ļauj šķidrumam izvārīties.

    Pievieno ūdeni un vāra, līdz sīpoli kļūst mīksti.

    Sarīvē sieru. Liek ķiploka galviņas krāsnī un 20–25 minūtes cep 180°C temperatūrā.

    Pasniedz zupu kopā ar sieru un ceptajām ķiploka galviņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form