"Kā man tādas šodien sakārojās! Karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem," - tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltmaize cīsiņi ķirštomāti labi kūstošs siers majonēze sīpolloki sāls un malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sieru sarīvē. Cīsiņus sagriež ripās. Lociņus sakapā.
3
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas.
4
Maizes šķēles liek uz plāts. Uz tām dāsnā kārtā liek pildījumu, cep krāsnī 5-7 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis kārdinoši zeltains.
5
Izņem maizītes un saliek uz restītes, lai tās nezaudētu kraukšķīgumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit