
Loading...
Sastāvdaļas
baltmaize
baltmaize cīsiņi
cīsiņi ķirštomāti
ķirštomāti labi kūstošs siers
labi kūstošs siers majonēze
majonēze sīpolloki
sīpolloki sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari"Kā man tādas šodien sakārojās! Karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem," - tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sieru sarīvē. Cīsiņus sagriež ripās. Lociņus sakapā.
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas.
Maizes šķēles liek uz plāts. Uz tām dāsnā kārtā liek pildījumu, cep krāsnī 5-7 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis kārdinoši zeltains.
Izņem maizītes un saliek uz restītes, lai tās nezaudētu kraukšķīgumu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.