Kārdinošās karstmaizītes ar cīsiņiem, sieru un ķirštomātiem
Foto: Veronika Ļevša
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
baltmaize
baltmaize
 
cīsiņi
cīsiņi
 
ķirštomāti
ķirštomāti
 
labi kūstošs siers
labi kūstošs siers
 
majonēze
majonēze
 
sīpolloki
sīpolloki
 
sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Brokastis
  • Launags
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • "Kā man tādas šodien sakārojās! Karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem," - tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sieru sarīvē. Cīsiņus sagriež ripās. Lociņus sakapā.

    Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas.

    Maizes šķēles liek uz plāts. Uz tām dāsnā kārtā liek pildījumu, cep krāsnī 5-7 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis kārdinoši zeltains.

    Izņem maizītes un saliek uz restītes, lai tās nezaudētu kraukšķīgumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form