Karstie garneļu iesmiņi ar āboliem un mango
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. garneles
garneles
1 gab.
1 gab. laims
laims
0.5 gab.
0.5 gab. citrona sula
citrona sula
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
0.5 gab.
0.5 gab. sarkans ābols
sarkans ābols
2 šķēles
2 šķēles mango
mango
1 gab.
1 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
čili
čili
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Karstās uzkodas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Uzkoda eksotiskākas garšas cienītājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Eļļu sajauc ar citrona sulu, sāli, cukuru, sīki sagrieztu ķiploku un aso pipariņu.

    Ābolu, laimu un mango sagriež šķēlēs, sīpolu gabalos.

    Visu pamīšus uzsprauž uz iesmiņiem un uz 60 min iemērc sagatavotajā marinādē, ik pa brīdim apgriežot.

    Cep sakarsētā cepeškrāsnī vai grilā 5-6 minūtes.

    Liek uz šķīvja, pārlaista ar pārpalikušo marinādi.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form