Kārtainais deserts ar kazenēm un maskarponi
Foto: DELFI
2.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Brīvdienas ir tās reizes, kad tik ļoti ir vēlme apēst ko garšīgu, bet gatavošana nereti noplok pie apziņas, ka kūkas vai banānmaizes izcepšana prasa laiku. Jāsaka paldies kulinārijas dieviem, ka ir tādi kārtainie deserti, kuros likt ne tikai to, ko sirds kāro, bet, būsim atklāti, to, kas ir ledusskapī. Ātri, viegli un garšīgi!

Maskarponi liek bļodā, pievieno saldo krējumu, pūdercukuru, citrona miziņu un kokosriekstu skaidiņas. Visas sastāvdaļas ar mikseri kuļ ne vairāk kā trīs četras minūtes, līdz iegūts gaisīgs krēms.

Divos deserta trauciņa pamatos liek salauztus dāmu pirkstiņu gabaliņus, pa virsu liek saldo krēmu, tad uzber kazenes. Virsū ogām atkal liek saldo krēmu, tad dāmu pirkstiņus.

Desertu nobeidz ar maskarpones krēma kārtu, kuram pārbērtas kazenes.

Lai labi garšo!

Padoms: saldo var kārtot tādā kārtu secībā, kā vien tīk. Var izmantot gan svaigas kazenes, gan saldētas (iepriekš gan atlaidina, pēc izņemšanas no saldētavas).

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form