40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi (3 – 4 cm diametrā ) olīveļļa sojas mērce laima vai citronu sula garšvielas
Sagatavošana
1
3 - 4 cm diametrā kartupelīšus nomizo, iemet verdošā sālsūdenī uz ~ 3-5 minūtēm, tad nokāšu.
2
Olīveļļu ar sojas mērci un citrona vai laima sulu samaisa, to kārtīgi iemaisa apvārītajos kartupeļos, tad uz plāts un cepeškrāsnī uz 200*C iekšā uz 35-40 minūtēm.
3
Pasniedz: ar zaļajiem salātiem; ar gaļu, kuru starp citu reizēm cepu kopā ar kartupeļiem; var beigās pārkaisīt ar rīvētu cieto sieru; ar kefīru un tā tālāk pēc katra garšas un kulinārā aicinājuma.
Iesūtīja: Laima
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit