Foto: Shutterstock
Kartupeļu gulašs - vieglai maltītei.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi1 ĒKmalta paprika500 mldārzeņu buljons2 puravi200 gsvaiga vai saldēta kukurūza1 TKsāls0.25 TKkajēnas pipari skābs krējums

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos. Liek katliņā un pārkaisa ar maltu papriku un kajēnas pipariem. Pielej dārzeņiem buljonu. (ja liek kubiņu, tad var arī iedrupināt katliņā un tad uzliet visam ūdeni). Uzliek vāku un vāra apmēram 10 minūtes.

2

Puravus (vidēji lieli) noskalo un sagriež strēmelītēs. Liek katliņā un vāra vēl 5 minūtes.

3

Pievieno kukurūzu. (Saldētā kukurūza iepriekš nav jāatlaidina). Ja vajadzīgs, pievieno sāli.

4

Liek šķīvjos, pievieno karoti krējuma, var pārkaisīt ar piestā saberztām vai samaltām ķimenēm.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!