Kartupeļu pica pannā ar sieru, tomātiem un lociņiem
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 kartupeļi
kartupeļi
1
1 ola
ola
 
tomātu mērce
tomātu mērce
2 šķēles
2 šķēles šķiņķis
šķiņķis
5
5 ķirštomāti
ķirštomāti
 
lociņi
lociņi
 
siers
siers
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Kartupeļu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Kartupeļu pankūka uzlabotā versijā, kas garšos arī tiem, kas nav iemīļojuši parastās kartupeļu pankūkas, jo pica tomēr garšo gandrīz visiem. Noderēs arī tiem, kas pēc darba vēlas ātri un garšīgi kaut ko pagatavot. Pasniegt var gan atsevišķi, gan kopā ar svaigiem salātiem. Ļoti variējama recepte, jo pa virsu var likt to, kas vislabāk garšo, kā arī var taisīt mazāka izmēra picas – tas pēc katra paša vēlēšanās," par savas ģimenes "firmas" recepti raksta Evita Eglīte. Recepti Tasty.lv lasītājiem tās autore piedāvā ar Cālis.lv un Zoombook konkursa starpniecību.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sarīvē kartupeļus, pievieno olu, sāli un piparus un visu samaisa kopā.

    Ielej pannā eļļu tik daudz, lai noklāta visa panna.

    Sarīvēto kartupeļu masu izkārto uz visas pannas tik biezā kārtā, lai to varētu apgriezt pēc tam otrādi.

    Cep no vienas puses, kamēr zeltaini brūna, tad apgriež uz otru pusi.

    Uz picas zeltainās puses uzsmērē tomātu mērci un pārējās sastāvdaļas: sagrieztu šķiņķi, sagrieztus ķiršu tomātiņus, lociņus un sarīvētu sieru.

    Uzliek vāku, lai siers izkūst un cep, līdz pankūkpicas apakša ir zeltaini brūna.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form