Kartupeļu plāceņi
Foto: Shutterstock
4.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kartupeļu plāceņi cepami uz pannas, cepeškrāsnī vai pat uz ugunskura folijā, uz grila. Garšos labi jebkurā pagatavošanas veidā.

Sajauc visas sastāvdaļas bļodā un samīca gludu mīklu.

No mīklas veido apaļus, vismaz 1,5 cm biezus plāceņus.

Plācenīšus cep uz pannas sviestā vai eļļā, vai arī liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 220 grādos, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna, tad apgriež un cep, līdz otra puse arī zeltaina.

Pasniedz ar skābo krējumu, jogurta mērci un svaigiem zaļumiem.

Iesūtīja: Dace

Comment Form