Kartupeļu plāceņi
Foto: Shutterstock
4.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml kartupeļu biezenis
kartupeļu biezenis
2-3 ĒK
2-3 ĒK sasmalcināti sīpoli
sasmalcināti sīpoli
200 ml
200 ml piens
piens
1 gab.
1 gab. olas
olas
2 TK
2 TK sezama sēklas vai linsēklas
sezama sēklas vai linsēklas
500-600 ml
500-600 ml rupja maluma milti
rupja maluma milti
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
 
eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas svaigi zaļumi
svaigi zaļumi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu plāceņi cepami uz pannas, cepeškrāsnī vai pat uz ugunskura folijā, uz grila. Garšos labi jebkurā pagatavošanas veidā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc visas sastāvdaļas bļodā un samīca gludu mīklu.

    No mīklas veido apaļus, vismaz 1,5 cm biezus plāceņus.

    Plācenīšus cep uz pannas sviestā vai eļļā, vai arī liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 220 grādos, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna, tad apgriež un cep, līdz otra puse arī zeltaina.

    Pasniedz ar skābo krējumu, jogurta mērci un svaigiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Dace

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form