Kebabs ar pašceptu lavaša maizi no Renāra Purmaļa
Foto: Publicitātes foto
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Lavašam:
80 g
80 g kviešu milti
kviešu milti
40 g
40 g ūdens
ūdens
1 TK
1 TK sāls
sāls
Pildījumam:
300 g
300 g vistas giross
vistas giross
2 TK
2 TK kūpinātas paprikas pulveris
kūpinātas paprikas pulveris
 
eļļa gaļas apslacīšanai
eļļa gaļas apslacīšanai
 
paprikas majonēze
paprikas majonēze
 
salātlapa
salātlapa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lavašs un kebabi jau ilgāku laiku ir atrodami gan mūsu restorānu ēdienkartēs, gan lielveikalu plauktos un mājas ballītēs. Pavārs Renārs Purmalis piedāvā izmēģināt visu pagatavot pašiem, sākot jau ar lavaša cepšanu, turklāt, droši dodoties arī piknikā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltos lēnām iemaisa ūdeni un sāli. Mīklu atstāj atpūsties uz 30 minūtēm. Pēc tam izrullē apaļus plānus plāceņus un liek uz karstas pannas. Apcep no abām pusēm.

    Vistas šķiņķi uzsprauž uz iesma, apber ar kūpinātās paprikas pulveri un sāli, tad aplej ar eļļu. Cep uz uguns, līdz gatavs.

    Svaigi ceptos lavašus pilda ar paprikas majonēzi, salātlapu un ceptu vistu uz iesma.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form