
Kefīra krēms - ļoti gards, īpaši, ja pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Želatīnu uzbriedina. Kakao izšķīdina ar nedaudz karsta ūdens. Bļodā ielej kefīru, pievieno cukuru un labi izmaisa, kamēr cukurs ir izkusis. Pievieno kakao, izkausēto želatīnu.
Lej formā, liek ledusskapī, lai sastingst.
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
Iesūtīja: lilija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.