
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml sautēta ķirbja masa
sautēta ķirbja masa250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs1
1 paciņa želatīns
paciņa želatīns1
1 citrons
citrons25 ml
25 ml konjaks
konjaksMaigs ķirbja krēms desertam. Var pasniegt tāpat vai ar putukrējumu un riekstiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbi sasutina, līdz paliek mīksts, atdzesē.
Pievieno sakultu putukrējumu, citrona sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un konjaku, visu sajauc. Uzbriedina želatīnu, aplejot ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens.
Želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno krēmam, kārtīgi iemaisot. Krēmu pasniedz atdzesētu un saželējušu.
Iesūtīja: Kārļa mamma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.