Ķirbja krēms
Foto: Shutterstock
4.3333 12
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml sautēta ķirbja masa
sautēta ķirbja masa
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1
1 paciņa želatīns
paciņa želatīns
1
1 citrons
citrons
25 ml
25 ml konjaks
konjaks
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Maigs ķirbja krēms desertam. Var pasniegt tāpat vai ar putukrējumu un riekstiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbi sasutina, līdz paliek mīksts, atdzesē.

    Pievieno sakultu putukrējumu, citrona sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un konjaku, visu sajauc. Uzbriedina želatīnu, aplejot ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens.

    Želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno krēmam, kārtīgi iemaisot. Krēmu pasniedz atdzesētu un saželējušu.

    Iesūtīja: Kārļa mamma

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form